0 товар(ов) - 0.00 Грн
Корзина покупок

Коли у продажу з'явиться iPhone 15? Чекаємо нові Apple в Україні

До оголошення офіційної дати презентації Айфон 15, багато інсайдерів вважали, що прем’єра нового «яблучного» сімейства відбудеться у другу середу вересня, тобто, 13 числа. Нещодавно Apple «внесли свої корективи», оголосивши день, коли покажуть нові мобільні пристрої широкому загалу – вівторок, 12 вересня. З цього моменту почали поширюватися різні думки щодо того, а коли ж очікувати iPhone 15 в продажу? 

Дата появи 15 Айфон в магазинах США та в Україні 

Щойно відбувається осіння презентація Купертино, а з нею і вихід айфонів, за кілька днів вони стають доступними для попередніх замовлень у США. Тобто, якщо цього року анонс iPhone 15 відбудеться 12 вересня, то вже з п’ятниці (15.09.2023) телефони Епл можна резервувати в офіційних точках продажу Apple. Старт продажів айфонів, зазвичай, відбувається ще через тиждень – цього року очікується в п’ятницю, 22.09.2023 (22 вересня). Отже, дату варто сприймати, як відправну точку продажів у світі, зокрема, й в Україні. 

iPhone 15 може надійти в продаж із затримкою?

Виключати такий варіант також не варто. Ще в липні аналітик «Bank of America» Вамсі Мохан стверджував, що старт продажів iPhone 15 може перенестись із кінця вересня на початок-середину жовтня. До слова, в минулому спеціаліст передбачив затримку запуску лінійки 12/12 Pro.

Спеціаліст вважає, що детальний огляд посередників в ланцюжку постачання нової лінійки iPhone однозначно вказує на «затримку в кілька тижнів». Як станеться насправді, сказати складно. 

Де можна купити iPhone 15 в Україні? 

Магазин AVIC – місце, де щороку нові айфони з’являються одними з перших. Наразі на сайті українського ритейлера електроніки, гаджетів та техніки діє попереднє замовлення Айфон 15, всіх можливих конфігурацій. Скористайтесь пропозицією, щоб стати власником найпотужнішого мобільного флагмана одним з перших. 

iPhone 15 – що маємо цього року? 

Нова серія смартфонів Apple має кілька важливих особливо у порівнянні зяно з попередником. Зокрема, це: 

  • титановий корпус – більш легкий та міцний, ніж з алюмінію чи нержавіючої сталі, та камера-перископ з 10-кратним оптичним масштабуванням (у моделі Pro Max);
  • USB-C замість Lightning для заряджання та передачі даних;
  • «динамічний острів» замінить виступ зверху дисплею;
  • більша 8 ГБ оперативна пам'ять та до 2 ТБ вбудованої пам’яті;
  • нова кнопка дії замість перемикача ввімкнення/вимкнення звуку. 

Смартфони iPhone 15 будуть оснащені новим процесором A17, створеним за 3 нм техпроцесом, використовуватиме новий 28-нм чіп драйвера OLED-дисплея, що знизить енергоспоживання. Екран мобільних матиме 6,1- або 6,7-дюймів залежно від моделі.

Швидше за все, iPhone 15 підтримуватиме технологію eSIM , що може означати відсутність фізичних слотів для SIM-карт. Камера новинки перекочувала з торішніх топових конфігурацій – 48 МП. 

Скільки коштуватимуть Айфони 15? 

Наразі немає впевненості щодо цін на iPhone 15. Існують припущення як про можливе піу порівнянні зрівняно з моделлю iPhone 14. Якщо базова конфігурація подорожчає на $100, до $1099, то флагмани Pro та Max зростуть в ціні на $150-200 залежно від вбудованої пам’яті. Замовити 15 Айфон – базовий, Plus, Pro, Ultra, Max вже зараз можна на AVIC.UA. З появою смартфонів Apple в Україні, магазин електроніки, гаджетів та техніки починає продаж новинок за вигідною ціною.

  • Коли у продажу з'явиться iPhone 15? Чекаємо нові Apple в Україні

Похожие статьи